Domo, al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, a incheiat un parteneriat cu EFG Retail Services prin care va acorda credite direct pe site-ul companiei clientilor care isi doresc sa cumpere produse printr-un credit acordat exclusiv pe...

Domo, al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, a incheiat un parteneriat cu EFG Retail Services prin care va acorda credite direct pe site-ul companiei clientilor care isi doresc sa cumpere produse printr-un credit acordat exclusiv pe internet.

Timpul de analiza a dosarului este de doua ore, iar clientii au nevoie de actul de identitate si de documentele justificative de venit: adeverinta de venit si fisa fiscala pentru anul anterior.

Domo va lansa o promotie valabila in iunie prin care va oferi carduri cadou in valoare de 100 de lei clientilor care acceseaza un credit de cel putin 1.000 de lei in perioada promotiei.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.