Compania Diverta, membra a grupului RTC Holding, a anuntat inceperea procesului de insolventa, administratorul propus fiind Casa de Insolventa Transilvania. Compania asteapta in cursul zilei de astazi certificatul de grefa...
Compania Diverta, membră a grupului RTC Holding, a anunţat începerea procesului de insolvenţă, administratorul propus fiind Casa de Insolvenţă Transilvania. Compania aşteaptă în cursul zilei de astăzi certificatul de grefă pentru confirmarea propunerii.

Compania nu a dat detalii despre datoriile cumulate, acestea fiind disponibile în cursul zilei de mâine. Conform Arhivei Electronice de Garanţii Reale Mobiliare, compania are un singur credit, de 1.016.666,70 euro, contractat de Diverta Retail 3000 S.A. de la Alpha Bank, pentru acesta fiind solicitate de bancă garanţii suplimentare. Reprezentanţii companiei spun că acesta a fost rambursat integral la începutul anului curent.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Evz.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.