Compania Flanco anunta deschiderea unui nou magazin in Slobozia, in cadrul galeriei Kaufland, in urma unei investitii de 450.000 lei, a anuntat marti retailerul de produse IT, electrice si electrocasnice. Compania se asteapta sa realizeze vanzari de 5 mil. lei (circa 1,2 mil. euro) in primul an de functionare, suprafata magazinului fiind de 480 mp. Potentialul de vanzare al noului magazin este de 6-7 milioane lei, compania estimand sa ajunga la... [ Citeste articolul pe DailyBusine
Compania Flanco anunta deschiderea unui nou magazin in Slobozia, in cadrul galeriei Kaufland, in urma unei investitii de 450.000 lei (110.000 euro), a anuntat marti retailerul de produse IT, electrice si electrocasnice.

Compania se asteapta sa realizeze vanzari de 5 mil. lei (circa 1,2 mil. euro) in primul an de functionare, suprafata magazinului fiind de 480 mp.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.