Praktiker Romania, cel mai mare retailerul de bricolaj de pe piata locala, cu afaceri anuale de circa 260 mil.euro, se claseaza pe locul al treilea in functie de vanzarile realizate in primul trimestru, la nivel de grup, dupa Praktiker Grecia si...

Praktiker Romania, cel mai mare retailerul de bricolaj de pe piata locala, cu afaceri anuale de circa 260 mil.euro, se claseaza pe locul al treilea in functie de vanzarile realizate in primul trimestru, la nivel de grup, dupa Praktiker Grecia si Praktiker Polonia.

Grupul german a raportat vanzari nete de 36,6 mil. euro pentru piata locala, in primele trei luni ale acestui an, in scadere cu 18,8 fata de perioada similara a anului trecut, dar si un declin cu 20,6% a afacerilor in magazinele mai vechi de un an.

Comparativ, vanzarile din Grecia au totalizat 51,9 mil. euro in primele trei luni ale anului, in scadere cu 5,2% fata de perioada similara din 2009, in vreme ce vanzarile din Polonia s-au ridicat la 40,1 mil. euro, in urcare cu 8,8%. Totodata, Praktiker Romania are 26 de magazine in Romania, in vreme ce in subsidiarele germanilor din Grecia si Polonia au 11, respectiv 21 de magazine.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.