Domo, al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, cu afaceri de circa 170 de milioane de euro anul trecut, a deschis cu 250.000 de euro un magazin la Drobeta-Turnu Severin, compania ajungand astfel la o retea de 128 de unitati. In...

Domo, al doilea retailer de electronice si IT pe piata locala, cu afaceri de circa 170 de milioane de euro anul trecut, a deschis cu 250.000 de euro un magazin la Drobeta-Turnu Severin, compania ajungand astfel la o retea de 128 de unitati. In urmatoarele luni urmeaza sa fie lansate si alte reprezentante, compania avand planificat un buget de investitii de doua milioane de euro in 2010 pentru acest segment.

Magazinul are o suprafata de 1.500 de metri patrati si ofera peste 15.000 de articole produse de mai mult de 70 de branduri.

Unitatea situata pe Strada Topolnitei nr. 8, la etajul 1, este cel de-al doilea magazin al retailerului din orasul Drobeta-Turnu Severin.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.