"Or pus trei lulele si surcele si s-o omorat lumea pentru ele", asa a descris pe scurt un iesean, martor ocular, atmosfera de la inaugurarea de joi a magazinului Mr. Bricolage din Iasi, unde sute de clienti s-au imbrancit ca sa intre in aceasta dimineata. Petru Rusu, 47 de ani, vecin pe aceeasi strada cu magazinul proaspat deschis joi, a povestit pentru DailyBusiness.ro cum a esuat tentativa sa de a intra in magazin."Eu am ajuns pe la 8 in fata magazinului. Era jale mare

Sute de ieseni s-au imbulzit pentru o floare, o vopsea lavabila si o bormasina la inaugurarea Mr. Bricolage Iasi.

"Or pus trei lulele si surcele si s-o omorat lumea pentru ele", asa a descris pe scurt un martor ocular atmosfera de la inaugurarea de joi a magazinului Mr. Bricolage din Iasi, unde sute de clienti s-au imbrancit ca sa intre in aceasta dimineata.

Principalul motiv care i-a determinat pe ieseni sa se ingramadeasca la deschiderea magazinului este reprezentat de cele trei oferte promotionale ale Mr. Bricolage, anuntate cu mult timp in urma pe panourile mari din oras, potrivit Petronelei Chelcu.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.