Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, cel de-al 97-lea magazin din România, investitie de circa 1,5 milioane euro, care a creat 25 de noi locuri de munca, a anuntat miercuri compania. NewsIn

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, cel de-al 97-lea magazin din Romania, investitie de circa 1,5 milioane euro, care a creat 25 de noi locuri de munca.

Unitatea din Rosiorii de Vede, prima deschisa de companie in acest an, are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, dispunand de 70 de locuri de parcare.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.