Dedeman, unul dintre cei mai mari retaileri de materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip Do It Yourself din România, a anuntat inaugurarea unui nou magazin în Brasov în urma unei ivestitii de 16 milioane de euro. Inaugurarea celui de-al 17-lea magazin Dedeman reprezinta finalizarea cu succes al primului proiect prevazut în planul de investitii stabilit pentru anul 2010. De asemenea, se înscrie între obiectivele strategiei de ...
Dedeman, unul dintre cei mai mari retaileri de materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare de tip Do It Yourself din România, a anunţat inaugurarea unui nou magazin în Braşov în urma unei ivestiţii de 16 milioane de euro.

Inaugurarea celui de-al 17-lea magazin Dedeman reprezintă finalizarea cu succes al primului proiect prevăzut în planul de investiţii stabilit pentru anul 2010. De asemenea, se înscrie între obiectivele strategiei de dezvoltare a reţelei la un număr de 30 magazine până în 2015.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.