Retailerul francez Carrefour, prezent si în România, va înfiinata în acest an o institutie de credit care va desfasura activitati în Franta, Italia, Spania si Belgia, a anuntat, vineri, conducerea grupului. Carrefour are, deja, operatiuni, în domeniul serviciilor financiare. "Intentionam sa profitam de noul statut bancar european si sa integram în 2010 toate serviciile noastre financiare într-o singura banca", a declarat ...
Retailerul francez Carrefour, prezent si in Romania, va infiinta in acest an o institutie de credit care va desfasura activitati in Franta, Italia, Spania si Belgia. Carrefour are, deja, operatiuni, in domeniul serviciilor financiare.

"Intentionam sa profitam de noul statut bancar european si sa integram in 2010 toate serviciile noastre financiare intr-o singura banca”, a declarat directorul financiar al Carrefour, Pierre Bouchut.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.