Conform unei informatii aparute în publicatia belgiana L'Echo, grupul de retail Carrefour ar putea pune capat activitatii din Belgia, ca urmare a concurentei din ce în ce mai mari de aici. Interogati de L'Echo, oficialii grupului au afirmat ca la finalul acestei luni se vor reuni toti partenerii Carrefour din Belgia pentru realizarea unui "plan strategic". Majoritatea magazinelor din Belgia ale Carrefour au avut vânzari foarte slabe în anul 2009, ...

Grupul de retail Carrefour ar putea pune capăt activităţii din Belgia, ca urmare a concurenţei din ce în ce mai mari de aici.

Oficialii grupului au afirmat că la finalul acestei luni se vor reuni toţi partenerii Carrefour din Belgia pentru realizarea unui "plan strategic".

Majoritatea magazinelor din Belgia ale Carrefour au avut vânzări foarte slabe în anul 2009, situaţie pe care grupul de retail nu o poate tolera.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.