Profitul net al grupului francez Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, s-a diminuat anul trecut cu aproape 70%, la 385 de milioane de euro, din cauza unor cheltuieli exceptionale si de restructurare, în timp ce veniturile totale au coborât cu 1%, la 87,4 miliarde de euro. Profitul net de anul trecut a fost afectat de cheltuieli exceptionale si de restructurare de aproape 1,1 miliarde de euro, însa grupul a reusit sa economiseasca 590 de milioane de ...
Profitul net al grupului francez Carrefour, al doilea mare retailer la nivel mondial, s-a diminuat anul trecut cu aproape 70%, la 385 de milioane de euro, din cauza unor cheltuieli excepţionale şi de restructurare, în timp ce veniturile totale au coborât cu 1%, la 87,4 miliarde de euro.

Profitul net de anul trecut a fost afectat de cheltuieli excepţionale şi de restructurare de aproape 1,1 miliarde de euro, însă grupul a reuşit să economisească 590 de milioane de euro, se arată în raportul financiar al Carrefour pentru 2009.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.