Dupa mai bine de trei ani de tatonari, Lidl, unul dintre cei mai puternici discounteri din Europa, anunta o intrare în forta pe piata din România, unde are în plan deschiderea de magazine în peste 20 de orase. Primul magazin Lidl din România va fi deschis, cel mai probabil, în Capitala, unde a achizitionat deja un teren. Acelasi lucru l-a facut, cu discretie, si în alte peste 20 de localitati din tara, printre orasele mari vizate ...
După mai bine de trei ani de tatonări, Lidl, unul dintre cei mai puternici discounteri din Europa, anunţă o intrare în forţă pe piaţa din România, unde are în plan deschiderea de magazine în peste 20 de oraşe.

Primul magazin Lidl din România va fi deschis, cel mai probabil, în Capitală, unde a achiziţionat deja un teren. Acelaşi lucru l-a făcut, cu discreţie, şi în alte peste 20 de localităţi din ţară, printre oraşele mari vizate pentru extinderea reţelei fiind Timişoara, Iaşi şi Cluj. În aceste oraşe, Lidl are la dispoziţie loturi de teren de aproape un hectar fiecare şi a obţinut autorizaţiile de construcţie. În localităţi mai mici, precum Şelimbăr sau Moineşti, magazinele vor fi amplasate pe terenuri cu o suprafaţă de 4.000 – 5.000 de metri pătraţi.

Citeste articolul integral pe Capital.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.