Reteua proprie de magazine Agricola Bacau s-a extins in ultimele doua luni cu 8 noi locatii, urmand ca pana la finele anului sa mai inaugureze inca 10 magazine, a anuntat miercuri compania. Pana aproape de finele anului trecut, Agricola Bacau dispunea de o retea de 30 de locatii moderne, majoritatea dezvoltate in sistem autoservire, cu o suprafata totala de vanzare de 3.045 mp.Ca urmare a unui proiect pilot, in ultimele doua luni... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Reteua proprie de magazine Agricola Bacau s-a extins in ultimele doua luni cu 8 noi locatii, urmand ca pana la finele anului sa mai inaugureze inca 10 magazine, a anuntat miercuri compania.

Pana aproape de finele anului trecut, Agricola Bacau dispunea de o retea de 30 de locatii moderne, majoritatea dezvoltate in sistem autoservire, cu o suprafata totala de vanzare de 3.045 metri patrati

Ca urmare a unui proiect pilot, in ultimele doua luni s-au deschis 8 noi magazine de producator, cu suprafete cuprinse cuprinse intre 20 si 60 mp fiecare, in care se comercializeaza doar produse Agricola Bacau.

Citeste si:
Parada LGBT din Sydney, desfăşurată aşa cum era prevăzut, în ciuda...
Parada LGBT din Sydney,...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.