Praktiker, al doilea retailer de bricolaj din Germania prezent si in Romania, a raportat o scadere de 10,3% a vanzarilor pe trimestrul al patrulea din 2009, pe fondul cererii scazute din Europa de Est, informeaza Bloomberg. Vanzarile din ultimul trimestru au insumat 800 milioane de euro, fata de 892 milioane in perioada similara a anului trecut. Analistii chestionati de Bloomberg prevedeau vanzari de 834 milioane euro.Praktiker, care are operatiuni in opt tari... [ Citeste articolu
Praktiker, al doilea retailer de bricolaj din Germania prezent si in Romania, a raportat o scadere de 10,3% a vanzarilor pe trimestrul al patrulea din 2009, pe fondul cererii scazute din Europa de Est.

Vanzarile din ultimul trimestru au insumat 800 milioane de euro, fata de 892 milioane in perioada similara a anului trecut. Analistii prevedeau vanzari de 834 milioane euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.