Compania de retail Billa va deschide joi trei supermarketuri la Bistrita, Hateg si Piatra Neamt, ultimele din acest an, reteaua  ajungând la 43 de supermarketuri.  În toate cele trei spatii au functionat pâna în acest an magazinele altor retele de retail care au fost nevoiti sa-si închida spatiile comerciale din cauza crizei. Magazinul Billa din Piatra Neamt, situat în Piata Ştefan cel Mare1, are un spatiu de vânzare de 800 ...
Compania de retail Billa va deschide, joi, trei supermarketuri la Piatra Neamţ, Bistriţa şi Haţeg, ultimele din acest an, reţeaua ajungând la 43 de supermarketuri. În toate cele trei spaţii au funcţionat până în acest an magazinele retailerilor Carrefour, Spar şi Fidelio, nevoiţi să-şi închidă unităţile comerciale în urma unor decizii de restructurare.

Magazinul Billa din Piatra Neamţ, situat în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 1, are un spaţiu de vânzare de 800 de metri pătraţi. Până în această toamnă, în spaţiul respectiv a funcţionat un magazin al reţelei Fidelio, operată de firma Danilux din Botoşani.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.