Real Hypermarket va deschide joi cel de-al 24-lea magazin din reteaua sa din Romania, la Ploiesti, investitie care se ridica la suma de 23,8 milioane de euro, au anuntat, miercuri, reprezentantii retailerului. Primul magazin Real din Ploiesti este amplasat in afara orasului, in Blejoi si se desfasoara pe o suprafata totala construita de 12.500 de metri patrati, cu o suprafata utila de vanzare de 7.731 de metri patrati si este deservit de o parcare cu... [ Citeste articolul pe DailyB
Real Hypermarket va deschide joi cel de-al 24-lea magazin din reteaua sa din Romania, la Ploiesti, investitie care se ridica la suma de 23,8 milioane de euro, au anuntat, miercuri, reprezentantii retailerului. Primul magazin Real din Ploiesti este amplasat in afara orasului, in Blejoi si se desfasoara pe o suprafata totala construita de 12.500 de metri patrati, cu o suprafata utila de vanzare de 7.731 de metri patrati.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.