Retailerul Kenvelo va înregistra în acest an un declin al vânzarilor de 27%, la 120 milioane lei, de la 153,21 milioane lei în 2008. Anul viitor compania va moderniza reteaua, va închide unitatile neprofitabile si va deschide cel putin cinci magazine, investitie estimata la peste doua milioane de euro. Presedintele grupului Kenvelo, Piafrancesco Borghetti, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, ca mizeaza ...
Retailerul Kenvelo va inregistra in acest an un declin al vanzarilor de 27%, la 120 milioane lei, de la 153,21 milioane lei in 2008. Anul viitor compania va moderniza reteaua, va inchide unitatile neprofitabile si va deschide cel putin cinci magazine, investitie estimata la peste doua milioane de euro.

Presedintele grupului Kenvelo, Piafrancesco Borghetti, a declarat ca mizeaza pe o revenire a vanzarilor in 2010, la 30 milioane euro, de la 26 de milioane euro în 2009, pe fondul implementarii noi strategii de dezvoltare.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.