In luna decembrie 2009, divizia de tehnica de securitate si siguranta a Robert Bosch, unul din cei mai importanti producatori in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri, si-a...

In luna decembrie 2009, divizia de tehnica de securitate si siguranta a Robert Bosch, unul din cei mai importanti producatori in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru cladiri, si-a extins activitatea si pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova.

Noua piata va fi acoperita de doi parteneri locali, DAAC System Integrator si Justar Tehno. Importanta strategica a acestei extinderi este cu atat mai mare cu cat situatia economica actuala a dus la restrangerea activitatii multor firme.

“Am ales parteneri pe piata de securitate din Republica Moldova tocmai pentru a reusi sa oferim clientilor finali sisteme si solutii Bosch“ a afirmat Bogdan Alexandru, director regional de vanzari, departamentul de tehnica de securitate si siguranta Robert Bosch.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.