Carrefour, Real, Kaufland sau principalii jucatori din retail-ul de tip discount au continuat recrutarile in acest an. De altfel, companiile din comertul modern au fost printre cei mai activi angajatori din acest an. Pe o piata a recrutarii aflata in

Carrefour, Real, Kaufland sau principalii jucatori din retail-ul de tip discount au continuat recrutarile in acest an. De altfel, companiile din comertul modern au fost printre cei mai activi angajatori din acest an. Pe o piata a recrutarii aflata in cadere libera, ofertele venite din acest sector au devenit mai vizibile.

Astfel, Kaufland are in plan deschiderea a pana la 20 de magazine, echivalentul a 3.000 de noi locuri de munca. retailerul Billa a anuntat deschiderea a inca cinci unitati pana la finalul anului, ceea ce ar ridica numarul de joburi create in acest an la 800.

Mega Image, cea mai extinsa retea dupa numarul de magazine, a inaugurat pana acum doua super­mar­keturi, unde lucreaza 56 de persoane, iar pana la finalul anului mai are planificate alte trei inaugurari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Financiarul.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.