Madonna, Victoria Beckam, Matt Damon, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Monica Bellucci, Brad Pitt, Shaquille O'Neal sunt doar cateva dintre vedetele care folosesc ca modalitate de intretinere, antrenamentul personal accelerat pe Power Plate.

Mai mult decat atat, cluburi sportive de renume au inclus Power Plate in programul de antrenament al sportivilor si vorbim aici de nume importante cum ar fi Nationala de fotbal a Germaniei, clubul Manchester United sau basketbalistii de la Los Angeles Lakers.

Trendul platformei accelerate a ajuns rapid si in Romania, printre vedetele care utilizeaza Power Plate numarandu-se familia Amalia si Ilie Nastase, Oana Roman, Analia Selis, Roxana Ionescu, Albertina Lungu si nu numai, echipa de fotbal CFR Cluj devenind din luna mai a acestui an partenerul oficial Power Plate.

De ce Power Plate?

Power Plate este liderul mondial in aplicarea tehnologiei acceleratiei, Acceleration Training si singurul aparat care asigura un antrenament complet in numai 15 – 20 de minute!

Ofera beneficiile unui exercitiu regulat: Celulita este redusa cu 25% in 6 saptamani, este adecvat tratamentelor de slabire, da fermitate si tonifiaza pielea, asigura o flexibilitate ridicata.

De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui, ctiveaza mai mult de 97% din masa musculara, creste metabolismul si imbunatateste conditia fizica generala.

Power Plate se potriveste perfect omului modern, activ si foarte putin timp liber.

Este demonstrat stiintific, doar 15 - 20 de minute pe acest aparat echivaleaza cu 1 ora de antrenament conventional in sala de fitness !