Retailerul francez Carrefour, prezent si in Romania, a anuntat ca renunta la operatiunile din Rusia din lipsa perspectivelor de crestere, dupa 4 luni de la lansarea primului magazin pe aceasta piata, la Moscova, scrie Reuters. Carrefour a spus ca Rusia ofera perspective reduse pentru dezvoltare si achizitii, iar retragerea va genera un nivel redus de lichiditati. Initial, retailerul intentiona sa devina al treilea jucator ca marime de pe piata rusa de profil.In primele... [ Citeste
Retailerul francez Carrefour, prezent si in Romania, a anuntat ca renunta la operatiunile din Rusia din lipsa perspectivelor de crestere, dupa 4 luni de la lansarea primului magazin pe aceasta piata, la Moscova.

Carrefour a spus ca Rusia ofera perspective reduse pentru dezvoltare si achizitii, iar retragerea va genera un nivel redus de lichiditati.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.