Conform unui comunicat de presa remis redactiei, datorita expansiunii organice, Rewe International AG a inregistrat pe piata romaneasca cresteri ale cifrei de afaceri, in anul comercial 2008. Cu o crestere de 9.55% (ajustata la cursul de schimb valutar), compania a raportat o cifra de afaceri bruta de 320 milioane euro.

Astfel, Billa Romania incheie anul comercial 2008 cu crestere si cu o cifra totala de afaceri de 320 milioane de euro. Cresterea cifrei de afaceri se datoreaza in principal expansiunii – reteaua a crescut de la 28 de unitati la 34 in anul 2008.

"Am investit intensiv pe piata romaneasca in dezvoltarea retelei de magazine. Aceasta a dus la cresterea numarului de angajati si reprezinta un pas strategic important pentru activitatea noastra viitoare. Pentru a optimiza logistica am inaugurat anul trecut la Brazi, un nou depozit central si astfel am reusit sa eficientizam livrarile catre filialele noastre”, explica Janusz Kulik, membru al board-ului Rewe International AG.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.