Topul este realizat in functie de cele mai consistente reduceri aplicate de dezvoltatori pretului apartamentelor cu doua camere in decursul ultimului an.
  • Parcul privighetorilor: 38,81%
Ansamblul dezvoltat de Futureal Group este localizat in Baneasa, langa Academia de Politie, si cuprinde 118 apartamente de lux. Pretul unui apartament cu doua camere a scazut de la 125.800 euro, cat era in septembrie 2009, la nivelul de 76.980 euro.
  • Lacul morii: 19,14%
Complexul este dez­voltat de firma romaneasca Giulesti Real Estate si va cuprinde sase imobile cu cate sapte etaje. Pretul unui apartament cu doua camere a fost scazut in decurs de un an pana la 59.990 euro.
  • Rasarit de soare: 18,92%
Construit de firma pitesteana Conarg Real Estate in cartierul Titan, Rasarit de Soare beneficiaza de 988 de apartamente. De la finalizarea proiectului, in septembrie anul trecut, si pana acum, pretul unui apartament cu doua camere a scazut pana la nivelul de 60.000 euro.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.