România a înregistrat un volum de investitii imobiliare de 187,7 milioane euro în prima jumatate a anului 2010, se arata în raportul European Investment Market Update, realizat de compania internationala de consultanta imobiliara DTZ DTZ Echinox si remis, miercuri, Agerpres.Agentia Nationala de Presa - Agerpres
România a înregistrat un volum de investiţii imobiliare de 187,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2010, se arată în raportul European Investment Market Update, realizat de compania internaţională de consultanţă imobiliară DTZ Echinox şi remis, miercuri, Agerpres.

Retail-ul rămâne, pentru România, sectorul dominant al activităţii de investiţii, majoritatea tranzacţiilor vizând centre comerciale. O altă trăsătură a activităţii investiţionale o constituie prevalenţa produselor din provincie faţă de cele din Bucureşti, cele mai importante achiziţii având loc în afara Capitalei. Mare parte din tranzacţiile la care am fost martori au marcat ieşirea din structura acţionariatului unui proiect a unui partener mai mic, în favoarea investitorului principal, cum a fost cazul cumpărătorilor IDG sau Immoeast.

Citeste articolul integral pe Doingbusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.