Omul de afaceri Dinu Patriciu aduce în echipa sa un director executiv din cadrul Deutsche Pfandbriefbank (fosta Hypo Real Estate Bank), Jairaj Amin, care, potrivit presei internationale, a demisionat din cadrul institutiei bancare în urma cu câteva saptamâni. "Jairaj Amin, director executiv al departamentului de credite sindicalizate pentru Europa din cadrul Deutsche Pfandbriefbank, s-a înteles sa plece sa lucreze cu antreprenorul miliardar român ...

Omul de afaceri Dinu Patriciu aduce în echipa sa un director executiv din cadrul Deutsche Pfandbriefbank (fosta Hypo Real Estate Bank), Jairaj Amin, care, potrivit presei internaţionale, a demisionat din cadrul instituţiei bancare în urmă cu câteva săptămâni.

"Jairaj Amin, director executiv al departamentului de credite sindicalizate pentru Europa din cadrul Deutsche Pfandbriefbank, s-a înţeles să plece să lucreze cu antreprenorul miliardar român Dinu Patriciu", relatează site-ul propertyweek.com.

Amin lucrează în cadrul Deutsche Pfandbrief, fosta Hypo Real Estate Bank, de aproape şapte ani, unde s-a ocupat de proiecte de creditare în regiune, iar anterior a făcut parte din echipa care se ocupa de finanţare imobiliară corporate din cadrul UBS, cea mai mare bancă elveţiană.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.