KIWI Finance, cea mai mare societate de brokeraj bancar din Romania si APAIR, prima Asociatie Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania, au incheiat un acord de colaborare.

Prin aceasta colaborare, cumparatorii de case cu finantare prin Programul Prima Casa sau credite standard pot obtine mult mai rapid si usor atat pre-aprobarea financiara cat si locuinta dorita in cativa pasi simpli.

„Ne dorim sa oferim clientilor agentilor imobiliari membri APAIR solutii optime de rezolvare a tuturor problemelor specifice achizitiei unei case. Impreuna cu asociatia putem asigura acestora sprijinul si expertiza de care au nevoie, de la alegerea casei si pana la obtinerea finantarii necesare achitarii achizitiei. Consultantii KIWI Finance vor identifica cea mai potrivita solutie de finantare prin credit bancar pentru cumparatorii care incheie tranzactii prin intermediul agentilor APAIR. Valoarea adaugata pe care KIWI Finance o aduce in acest parteneriat consta in serviciul de consultanta oferit, care face ca lucrurile sa se intample si tranzactiile imobiliare sa se finalizeze cu succes”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Retail jobs

“Parteneriatul KIWI Finance - APAIR ofera cumparatorilor de case un instrument unic in Romania, care integreaza serviciile de creditare si achizitie de locuinte, spre beneficiul consumatorilor. Un avantaj major al parteneriatului este ca fiecare cumparator primeste direct de la consultantul KIWI Finance sau de la agentul APAIR accesul online in timp real in baza de date comuna (MLS/BDC APAIR), fiind astfel permanent informat asupra proprietatilor care corespund nevoilor si capacitatii sale de achizitie. Clientii economisesc bani si castiga timp in aceasta importanta afacere, uneori unica in viata”, a declarat Dan A. Negulescu, Presedinte APAIR.

Avand acces la baza de date APAIR, expertii KIWI Finance inregistreaza in software-ul FlexMLS cerintele cumparatorilor cu dosare de credit preaprobate de catre institutiile financiare din Romania, astfel incat agentii APAIR sa le poata prezenta proprietati adaptate nevoilor, dar si capacitatii reale de achizitie.

Citeste si:
Stefan Mandachi, omul de afaceri care a construit un metru de...
Stefan Mandachi, omul de...

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.