Cu numeroase procese pe rol, in care furnizori si clienti cer intrarea in insolventa sau executarea silita a dezvoltatorului proiectului, GEA Prasa International a vandut activele si pasivele catre o firma...
Cu numeroase procese pe rol, în care furnizori şi clienţi cer intrarea în insolvenţă sau executarea silită a dezvoltatorului proiectului, GEA Prasa International a vândut activele şi pasivele către o firmă nou-înfiinţată.

Au crezut în proiectul desenat cu măiestrie de compania spaniolă GEA Prasa International Construct în vara lui 2007 – apartamente de lux, la preţuri de peste 200.000 de euro, pe malul lacului, cu balcoane şi terase generoase. Au investit zeci de mii de euro în câteva luni, fără să-şi poată lua în primire locuinţele aşa cum li se promisese. Mai mulţi clienţi care şi-au dorit un apartament în complexul Laguna Residence, de pe malul lacului Tei din Capitală, îşi cer înapoi banii în instanţă. Asta după ce au constatat că dezvoltatorul nu era dispus nici să renegocieze contractele, nici să finalizeze construcţia la timp, adică la finele lunii octombrie 2009.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Evz.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.