Familia Valerii si Violeta Moraru, al carei nume este legat de una dintre cele mai importante tranzactii din FMCG-ul romanesc – vanzarea producatorului Bere Azuga in 2009 catre Ursus Breweries – intentioneaza sa investeasca pe segmentul...

Familia Valerii si Violeta Moraru, al carei nume este legat de una dintre cele mai importante tranzactii din FMCG-ul romanesc – vanzarea producatorului Bere Azuga in 2009 catre Ursus Breweries – intentioneaza sa investeasca pe segmentul imobiliarelor din zona montana

“Intentionez sa mai investesc in imobiliare in zona montana. Deoarece bancile nu finanteaza proiectele imobiliare, cred ca in viitorii doi ani cererea va fi mai mare ca oferta”, a declarat Violeta Moraru.

Fara a oferi detalii in legatura cu valoarea investitiilor alocate pentru acest segment, Moraru a precizat ca intentioneaza sa demareze proiectul fie anul acesta, fie in 2011.

Citeste si:
Stefan Mandachi, omul de afaceri care a construit un metru de...
Stefan Mandachi, omul de...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.