Fondul australian APN/UKA European Retail Trust a scos la vanzare City Mall din Bucuresti, evaluat la 32,9 milioane de euro, reprezentand o treime din suma platita pentru achizitia centrului comercial in 2006. Mall-ul a generat anul trecut venituri din chirii in scadere cu peste 50% fata de 2008."Nu am primit nicio oferta care sa se incadreze intr-o limita rezonabila de pret", se arata in raportul financiar al APN/UKA European Retail Trust, in... [ Citeste articolul pe Dai
Fondul australian APN/UKA European Retail Trust a scos la vanzare City Mall din Bucuresti, evaluat la 32,9 milioane de euro, reprezentand o treime din suma platita pentru achizitia centrului comercial in 2006.
Mall-ul a generat anul trecut venituri din chirii in scadere cu peste 50% fata de 2008.

"Nu am primit nicio oferta care sa se incadreze intr-o limita rezonabila de pret", se arata in raportul financiar al APN/UKA European Retail Trust, in care se mentioneaza ca strategia fondului vizeaza vanzarea a 13 active din portofoliu, inclusiv City Mall.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.