Afi Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei, a realizat în luna decembrie din 2009 o cifra de afaceri de 19 milioane de euro, potrivit anuntului facut de companie. Cifra de afaceri totala înregistrata reprezinta o medie de aproximativ 260 euro/ mp. „Calculul a fost realizat luând în considerare coeficientul de ocupare de 95% din aria rezervata magazinelor. Totodata, calculul include si ancorele Real ...
Afi Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii din Estul Europei, a realizat in luna decembrie din 2009 o cifra de afaceri de 19 milioane de euro, potrivit anuntului facut de companie.
Cifra de afaceri totala inregistrata reprezinta o medie de aproximativ 260 euro/ metri patrati.

"Calculul a fost realizat luand in considerare coeficientul de ocupare de 95% din aria rezervata magazinelor. Totodata, calculul include si ancorele Real Hypermarket, Cinema City si C&A”, au anuntat reprezentantii mall-ului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.