Centrul comercial City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, a semnat un parteneriat cu compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pentru a atrage noi chiriasi in proiect. Procentul de spatii care vor fi inchiriate sau reinchiriate...
Centrul comercial City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, a semnat un parteneriat cu compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pentru a atrage noi chiriasi in proiect. Procentul de spatii care vor fi inchiriate sau reinchiriate se apropie de 25% din numarul total de magazine existente, se arata in comunicatul proprietarului.

“Vrem sa conturam un mix de chiriasi adecvat pentru publicul nostru tinta. Toate actiunile de marketing sunt concepute plecand de la ideea fidelizarii si recompensarii vizitatorilor pentru alegerea lor de a face sesiuni de shopping in mall”, a declarat Mihai Agaficioaia, general manager al City Mall.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.