La finele anului trecut, compania Euro Habitat, dezvoltatorul complexului Planorama, prin vocea administratorului angajat, firma BSR Europe, le-a cerut clientilor sa renunte la penalitati, facilitand astfel accesarea unui credit de la Piraeus Bank si continuarea lucrarilor. Termenul-limita pentru semnarea acestor contracte aditionale este 15 februarie. In cazul in care nu vor fi semnate toate contractele, reprezentantul BSR Europe nu are inca o solutie. "In aceasta situatie vom an

O alta firma solicita ajutorul instantei pentru a obtine o datorie neachitata de la Euro Habitat, dezvoltatorul complexului rezidential Planorama, din Capitala. Este vorba despre Schindler Romania, furnizorul lifturilor montate in blocul aflat in cel mai apropiat stadiu de finalizare.

La finele anului trecut, compania Euro Habitat, prin vocea administratorului angajat, firma BSR Europe, le-a cerut clientilor sa renunte la penalitati, facilitand astfel accesarea unui credit de la Piraeus Bank si continuarea lucrarilor. Termenul-limita pentru semnarea acestor contracte aditionale este 15 februarie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.