Programul Prima Casa este disponibil din aceasta luna si celor care au mostenit o cota-parte dintr-o locuinta, potrivit noilor modificarilor legislative. În textul initial al legii puteau cumpara un imobil doar tinerii care nu detineau nici o alta proprietate.

Programul Prima Casa este disponibil din aceasta luna si celor care au mostenit o cota-parte dintr-o locuinta, potrivit noilor modificarilor legislative. In textul initial al legii puteau cumpara un imobil doar tinerii care nu detineau nici o alta proprietate.

"Declaratia a schimbat urmatoarele: a permis si beneficiarilor care au mostenit cote-parti dintr-un imobil sa fie declarati beneficiari eligibili ai programului si de cealalta parte, cei care erau eligibili la data intrarii în vigoare a ordonantei, respectiv 4 iunie, si pana in prezent, in declaratia veche se prevedea sa nu fii achizitionat o alta casa prin program, iar acum se prevede sa nu fii achizitionat o alta locuinta indiferent de modalitatea de dobandire", spune Irina Constantinescu, director executiv FNGCIMM.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.