Desi, in urma cu mai bine de un an, anunta investitii de 100 milioane de euro, Caterata, un parteneriat intre fondul de investitii Immoeast si New Horizon, impreuna cu Profit Building Industries, si-a revizuit conceptul proiectelor imobiliare planificate pentru piata locala, atat prin reducerea numarului de unitati locative, cat si prin facilitati acordate clientilor, relateaza Wall-Street.

Odyssea, proiectul dezvoltat de Caterata si Profit Building Industries in nordul Capitalei, in apropiere de Lacul Grivita, va cuprinde in prima faza doua blocuri cu cate 40 de apartamente, desi initial erau planificate sase blocuri.

"In prezent, am modificat pretul de la 1.500 euro/mp la 1.100 euro/mp plus TVA, insa este o oferta promotionala, care include si bucataria mobilata", a explicat Yigal Solomon, CEO al New Horizon. Reducerea preturilor nu a afectat compania, pentru ca si pretul constructiilor a scazut cu 20-25%.

Retail jobs

Pe langa proiectul din Bucuresti, care necesita o investitie de 18 milioane de euro, Caterata si Profit Building Industries mai aveau in plan si alte proiecte, dar toate au ramas la stadiul de desen pe hartie, pana cand piata va da semne vizibile de revenire.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.