In timp ce proprietarii apartamentelor vechi au ridicat preturile entuziasmati ca urmare a lansarii programului 'Prima Casa', dezvoltatorii care inca mai au locuinte pe stoc au inceput sa reduca preturile, astfel incat sa se apropie de pragul de 60.000 de euro, limita maxima admis a programului, scrie Wall-Street.

BREI –Nou (indicele apartamentelor noi) a scazut insa cu 6% fata de luna mai, pana la 1.660 euro/mp (suprafata construita a apartamentului plus suprafata teraselor) - inclusiv TVA.

De exemplu, in ansamblul Evocasa Swiss Cottage, dezvoltat de Adama Holding in cartierul Titan, preturile locuintelor pleaca de la 59.900 euro plus TVA, fiind necesar un avans de 2.995 euro plus TVA (5%). In ansamblul Confort City, dezvoltat de Domus Stil in zona Vitan Barzesti, preturile unei garsoniere pleaca de la 39.500 euro plus TVA, iar pentru un apartament cu doua camere – de la 59.500 euro plus TVA.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.