Un numar de 13 terenuri cu proiect au fost deja selectate si se pregatesc pentru inscrierea lor la expozitia imobiliara romaneasca de la Milano, "Fiim - Milano Real Estate 2009", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Au fost acceptate la Expo Fiimm Milano 2009, in special terenurile cu proiect din zona capitalei, cele destinate pentru constructii de ansambluri rezidentiale, industriale, office sau comercial care detin PUZ, PUD si autorizatie de constructie aprobata.

In cadrul Fiera Immobiliare romaneasca de la Milano, se vor vinde respectivele terenuri cu suprafete intre 12.000 metri patrati pana la 25.000 metri patrati cu valori care depasesc 5 milioane de euro, dat fiind pretul pe metru patrat destul de accesibil, intre 350 euro si maxim 480 euro, aceste terenuri fiind situate in Bucuresti in zona liniei de centura, zone de un real interes economic pentru viitoarele proiecte ce se vor construi.

Cumpararea de terenuri cu proiect de catre investitorii europeni se va face in cadrul cunoscutului sistem Buy Now Build Later (cumpara acum si construieste mai tarziu), terenurile respective fiind destinate dezvoltarilor rezidentiale sau industriale.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Expo Fiimm Milano 2009 este o expozitie business to business ce va reuni dezvoltatorii imobiliari din Romania si investitorii italieni, iar tranzactiile se vor efectua prin intermediul brokerilor nostri gratie experentiei acumulate in 12 ani de astfel de expozitii de lucru.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.