Conform Wall-Street, pretul de inchiriere pentru locuintele de lux din zonele centrale ale Bucurestiului au scazut cu valori de la 5 la 30% in functie de locatie si calitatea finisajelor, de la 1.500 si 5.000 euro / luna pentru apartamente si intre 3.000 si 8.000 euro / luna pentru vile, reprezentand nivelul de la inceputul anului.

"Aparitia tensiunilor financiare la nivel international si-a facut insa simtita prezenta pe piata imobiliara locala prin aparitia unui proces de departajare al locuintelor destinate inchirierii. Acum se pune foarte mult accent pe calitatea si locatia imobilelor, dar mai ales pe imprejurimi, privelistea oferita, spatiul verde si facilitati. Preturile au inceput sa difere in functie de acesti factori fundamentali si, in acelasi timp, sa se tempereze", a declarat Bogdan Barbulescu, real estate broker Regatta.
Retail jobs


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.