Saptamana trecuta au inceput lucrarile pentru proiectul Casa Nova Residence din Corbeanca, promovat in exclusivitate de compania imobiliara EuroMetropola, spune un comunicat de presa remis redactiei CorporateNews.

Prima faza a proiectului, respectiv 88 de case individuale cu structura P, P+1 si P+1+M si suprafete construite cuprinse intre 150 si 400 metri patrati, a fost vanduta integral inca din aceasta vara. Casele individuale vor beneficia de suprafete de teren de 700, pana la 1000 metri patrati / vila. Noii proprietari se vor putea muta aici incepand cu vara anului 2009. Pentru rezervarae unei vile, proprietarii au achitat un avans de 15.000 euro, urmand sa plateasca restul in 3 transe.

A doua faza a proiectului va cuprinde inca 212 de vile individuale si de tip duplex si 16 imobile cu structura P+2E+3 retras, in cadrul carora sunt disponibile 300 apartamente, totalizand 35.000 metri patrati construiti (120-180 metri patrati construiti / apartament). Parterul acestor imobile va fi destinat exclusiv spatiilor comerciale care se vor inchiria sau vinde, in functie de solicitari. Mai mult, tot in a doua faza se vor construi si o serie de facilitati la care va avea acces noua comunitate formata aici, respectiv scoala, gradinita, spital, club, terenuri de tenis, camin de batrani cu centru de tratament si recuperare, si mai multe locuri de joaca pentru copii. Suprafata totala a terenului pe care se va intinde acest complex este de 50 hectare.

Retail jobs

Pana la sfarsitul acestui an se vor finaliza primele 4 case model. Pretul este de 1.400 euro / metru patrat construit+TVA si 100 euro / metru patrat de teren, iar pentru apartamente, de 1400 euro / metru patrat.

Valoarea totala a proiectului este estimata in acest moment la 100 milioane euro, urmand sa se suplimenteze, in functie de solicitarile aparute pana la finalizarea integrala, din 2010.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.