Conform unui comunicat de presa remis redactiei CorporateNews, primul targ din Romania destinat exclusiv industriei office: "Office EXPO 2008" – isi deschide portile pe 23 octombrie 2008 la World Trade Plaza Bucuresti, zona de business premium a Capitalei.

Evenimentul, ce se va desfasura pe parcursul a 3 zile, reuneste dezvoltatori de proiecte de birouri, agentii imobiliare (segmentul "corporate"), companii care ofera servicii specifice pentru infrastructura office, mobilier de birou, echipamente, sisteme multimedia si de prezentare, consumabile de birou.

"Office EXPO 2008" este primul targ din Romania care ofera mai mult decat un cadru de simpla expunere sau promovare, favorizand relationarea directa dintre ofertant si client, intr-o maniera impartiala si eficienta.

Retail jobs

In Romania, piata de birouri inregistreaza o evolutie constant ascendenta, cererea continuand sa fie ridicata, atat in ceea ce priveste noile proiecte, cat si cladirile de birouri finalizate din Bucuresti si din celelalte orase importante ale tarii. Office Expo vine sa confirme maturizarea industriei de birouri si necesitatea existentei unui reper expozitional dedicat, ca punct de reunire a cererii si ofertei pe aceasta piata.

Un studiu de piata efectuat de compania Regatta preconizeaza ca, in Bucuresti stocul spatiilor de birouri ar putea creste de la un nivel de la 1 milion metri patrati in 2007, la 2 milioane metri patrati in 2009-2010. Din totalul de 1 milion metri patrati inchiriabili, doar in 2007 au fost livrati 300.000, iar la sfarsitul anului 2008 se asteapta ca alti 400.000 metri patrati sa fie finalizati.

In Brasov doar Kronvest Business Park, cel mai modern centru de afaceri din zona, va livra in decembrie 2009, 25.000 metri patrati de spatii de birouri clasa A, in urma unei investitii de 30 milioane de euro.

Citeste si:
Stefan Mandachi, omul de afaceri care a construit un metru de...
Stefan Mandachi, omul de...

Centrul de afaceri va dispune de heliport si va contine cea mai inalta cladire de birouri. De asemenea, in cadrul targului, cei interesati sa modernizeze sau sa redecoreze sediul companiei vor gasi o oferta bogatã de mobilier de birou cu variante inovatoare de amenajari si dotari tehnice.

Targul va fi deschis intre 23 si 25 octombrie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.