Restructurarea sau consolidarea creditelor poate deveni o solutie, in conditiile in care o persoana nu isi mai poate plati ratele la creditele contractate, a declarat miercuri directorul general executiv al Kiwi Finance, Anca Bidian, cu ocazia unei conferinte de presa.
Oficialul Kiwi Finance a oferit exemplul unei familii care avea 18 credite, totalizand 14.400 de euro, pentru care platea 483 de euro lunar, in conditiile in care avea un venit de 2.400 de lei.

Solutia oferita de Kiwi Finance a fost un credit de consolidare in valoare de 22.600 de euro, pentru care se plateste o rata de 260 de euro. Avantajul creditului de consolidare, asa cum a fost el prezentat de seful departamentului vanzari la Kiwi Finance, Traian Stancu, consta in faptul ca familia nu mai avea decat un sigur credit, in loc sa aiba grija ca 18 zile pe luna sa plateasca ratele, rata a scazut cu 46%, de la 483 la 260 de euro si a ramas suma de 6.500 de euro pentru acoperirea unor nevoi personale.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.