Certificatul va fi turbo short si va avea simbolul EBDAXTS2. Pretul de exercitare va fi de 7,75 euro, iar bariera va fi de 7,5 euro. Certificatul va avea maturitatea in 30 septembrie 2011, ultima zi de tranzactionare fiind 28 septembrie 2011. 2011.
Limitele de variatie utilizate pentru tranzactionarea certificatelor turbo emise de Erste Group Bank AG sunt: +/- 35%. Potrivit BVB, in prima sedinta de tranzactionare a noii emisiuni atat limita de variatie cat si pretul de referinta vor fi stabilite in conformitate cu notificarea Erste Group Bank/Banca Comerciala Romana, in calitate de furnizor de lichiditate. Prin listarea acestui instrument, numarul emisiunilor de produse structurate disponibile la tranzactionare la BVB creste la 21, din care 12 emisiuni de certificate index si 9 emisiuni de certificate turbo, avand la baza diferite active suport: indici bursieri (Dax, S&P500, EuroSTOXX50, ROTX), diferite categorii de marfuri (aur, petrol), precum si cursul de schimb valutar EUR/RON.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.