Consiliul de administratie al Siretul Pascani (SRT) a aprobat introducerea cererii pentru deschiderea procedurii de insolventa prin reorganizarea activitatii, din cauza situatiei financiare a companiei, potrivit unei informari remise Bursei de Valori...
Consiliul de administratie al Siretul Pascani (SRT) a aprobat introducerea cererii pentru deschiderea procedurii de insolventa prin reorganizarea activitatii, din cauza situatiei financiare a companiei, potrivit unei informari remise Bursei de Valori Bucuresti.

“Analizand situatia economico-financiara din care s-a observat ca, pe fondul actualei crize financiare, societatea se confrunta cu o situatie economica dificila, tradusa in acumularea unor debite restante, provenite in special din credite si dobanzi bancare, impozite si taxe datorate catre Directia Finantelor Publice, s-a aprobat de catre membrii Consiliului de Administratie, introducerea cererii pentru deschiderea procedurii insolventei prin reorganizarea activitatii”, se arata in comunicat.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.