Bursa de Valori Bucuresti va deveni terenul de infruntare dintre cele mai mari banci austriece de pe piata noastra, care se bat in oferte de produse structurate. Raiffeisen Centrobank va veni in ringul electronic al BVB cu o serie de certificate de tipul produselor structurate, care pariaza pe evolutiile unor active suport din strainatate, potrivit oficialilor grupului austriac. Oferta Raiffeisen va veni in aceasta luna, la cateva saptamani dupa ce o alta banca austriaca, Erste Bank, m
Bursa de Valori Bucuresti va deveni terenul de infruntare dintre cele mai mari banci austriece de pe piata noastra, care se bat in oferte de produse structurate. Raiffeisen Centrobank va veni in ringul electronic al BVB cu o serie de certificate de tipul produselor structurate, care pariaza pe evolutiile unor active suport din strainatate, potrivit oficialilor grupului austriac.

Oferta Raiffeisen va veni in aceasta luna, la cateva saptamani dupa ce o alta banca austriaca, Erste Bank, marea competitoare a Raiffeisen in Romania, si-a lansat propriile produse structurate la BVB.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.