CorporateNews7 Iulie 201010:35

Lectura sub un minut

Adunarea generala extraordinara a actionarilor distribuitorului Pharmafarm a aprobat majorarea capitalului social cu 20 milioane de euro, suma care a fost subscrisa si varsata integral de actionarul Armedica Trading, controlat de grupul ungar Gedeon...

Adunarea generala extraordinara a actionarilor distribuitorului Pharmafarm a aprobat majorarea capitalului social cu 20 milioane de euro, suma care a fost subscrisa si varsata integral de actionarul Armedica Trading, controlat de grupul ungar Gedeon Richter.

Majorarea de capital s-a realizat prin emiterea unui numar de 827.471.250 de noi actiuni nominative, dematerializate, cu valoare nominala de 0,10 lei fiecare, atribuite actionarului Armedica Trading, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial (MO).

Cele 20 de milioane de euro au fost varsate in doua transe: o prima transa de 13,75 de milioane de euro in 22 ianuarie 2010 si o a doua, de 6,25 de milioane de euro in 14 aprilie 2010.

Citeste si:
Citu: Dragnea, Valcov si Teodorovici au dat OUG 114 pentru a...
Citu: Dragnea, Valcov si...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.