CorporateNews7 Mai 201010:27

Lectura de un minut

Antreprenorul Marius Ghenea, prezent la deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, a afirmat ca in 2009 a avut un plan de listare pentru grupul FiT Distribution, dar evolutia economica l-a determinat sa isi regandeasca...

Omul de afaceri Marius Ghenea, prezent la deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti, a afirmat ca in 2009 a avut un plan de listare pentru grupul FiT Distribution, dar evolutia economica l-a determinat sa isi regandeasca strategia de dezvoltare.

“Poate ca vom face acest pas in momentul in care o sa vedem, cu adevarat, o relansare a economiei, probabil in 2011”, a declarat Marius Ghenea. Ghenea a afirmat ca in acest moment are si alte alternative pentru a obtine finantare, printre care se enumara si un exit partial in favoarea unor investitori straini.

Presedintele FiT Distribution a afirmat ca este una dintre cauzele pentru care mai multe companii din domeniul tehnologiei nu sunt listate la Bucuresti este lipsa unei recunoasteri la nivel local.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.