Presedintele Traian Basescu a declarat la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, ca a solicitat - si a avut "o surpriza placuta in acest sens" - extinderea termenelor de implementare a proiectelor ex-ISPA, astfel incat...
Presedintele Traian Basescu a declarat la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, ca a solicitat - si a avut "o surpriza placuta in acest sens" - extinderea termenelor de implementare a proiectelor ex-ISPA, astfel incat Romania sa nu piarda 600 de milioane de euro.

"Am solicitat cu aceasta ocazie - si se pare ca avem o surpriza placuta - extinderea termenelor de implementare a proiectelor ex-ISPA, in asa fel incat sa prevenim pierderea a 600 de milioane de euro, bani europeni care au fost alocati, dar necheltuiti in timp util de catre Romania", a anuntat presedintele Traian Basescu, sugerand ca executivul european este dispus sa aprobe prelungirea acestor termene.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.