Fondul de investitii Tri Investments vrea sa se retraga in urmatorii doi ani de pe piata din Romania, unde este prezent prin fondul ipotecar European Residential Property Fund, in contextul in care considera ca piata nu este profitabila, relateaza WhatInvestment.co.uk, precizeaza NewsIn..

Fondul de investitii Tri Investments vrea sa se retraga in urmatorii doi ani de pe piata din Romania, unde este prezent prin fondul ipotecar European Residential Property Fund, in contextul in care considera ca piata nu este profitabila.

Potrivit WhatInvestment.co.uk, fondul intentioneaza sa inchida toate holdingurile rezidentiale din Romania in urmatorii doi ani, dupa ce a fost grav afectat de lipsa de lichiditati si de lipsa de disponibilitate pentru ipoteci din Romania.

Fondul a avut una dintre cele mai slabe performante in ultimii trei ani, inregistrand pierderi de 599 lire la o investitie initiala de 1.000 lire.

Directorul executiv al Tri Investments, Christopher Finch, a explicat ca fondul a trecut de la a vinde circa cinci proprietati pe saptamana la a vinde o singura proprietate pe luna in Romania, intre 2006 si 2009.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Bloombiz.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.