Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat prospectul ofertei publice de preluare a Socep (SOCP) initiate de catre Celco Constanta, actionarul majoritar urmarind sa cumpere 65,4% din capitalul societatii pe care nu le detine, potrivit...

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat prospectul ofertei publice de preluare a Socep (SOCP) initiate de catre Celco Constanta, actionarul majoritar urmarind sa cumpere 65,4% din capitalul societatii pe care nu le detine.

Pretul de cumparare al actiunilor este de 0,15 lei/actiune, cu 13% mai mic decat ultima cotatie din piata a titlurilor. Astfel, Celco va plati 33,7 milioane lei (8,23 mil. euro) pentru a detine controlul total al Socep.

Oferta intermediata de Interfinbrok Corporation va incepe din 11 martie si se va incheia in data de 31 martie. Celco Constanta detine, in mod direct si indirect, peste 34% din capitalul operatorului portuar.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.