Actiunile Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services au fost suspendate de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la cererea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), care miercuri va lua o decizie privind ofertele publice de preluare initiate de The Rompetrol Group. Titlurile Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services au fost suspendate la ora 11:50, iar operatiunile vor fi oprite pana la inchiderea sedintei.
Actiunile Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services au fost suspendate de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la cererea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), care miercuri va lua o decizie privind ofertele publice de preluare initiate de The Rompetrol Group.

Titlurile Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services au fost suspendate la ora 11:50, iar operatiunile vor fi oprite pana la inchiderea sedintei.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.