Fondul monetar EuroPlus, gestionat de societatea de administrare a investitiilor Raiffeisen Asset Management, a ajuns la active nete de peste 50 mil. euro de la peste 1.500 de investitori in primele sase saptamani de functionare. EuroPlus este un fond deschis de investitii, denominat in euro, care investeste instrumente cu venit fix denominate in moneda europeana…
Fondul monetar EuroPlus, gestionat de societatea de administrare a investitiilor Raiffeisen Asset Management, a ajuns la active nete de peste 50 milioane de euro de la peste 1.500 de investitori in primele sase saptamani de functionare.

EuroPlus este un fond deschis de investitii, denominat in euro, care investeste instrumente cu venit fix denominate in moneda europeana, precum obligatiuni, titluri de stat si depozite bancare, fiind un instrument cautat mai ales de investitorii care cauta sa se protejeze sau sa castige dintr-o eventuala depreciere a leului in raport cu euro.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.